Esittelyssä tulevaisuuden kuntalaispalvelut 18.4. klo 9.30

Julkaistu 7.4.2018 - 11:03
Tapahtuma:
Esittelyssä tulevaisuuden kuntalaispalvelut
Aihe:
Case Porvoon Kaupunki
Pvm:
18.4.2018
Klo:
9.30 - 10.30
Paikka:
Internet
Osoite:
Internet

Mitä jos asiakaspalvelu olisikin helposti kuntalaisten ulottuvilla? Mukana myös mobiililaitteilla, ympäri vuorokauden, ajasta ja paikasta riippumatta?

Pankkipalvelut, verkkokauppa ja mediat ovat verkossa saatavilla silloin, kun meillä on tarve ja aika käyttää palveluita. Miksei myös kunta?

Mielikuva kunnasta vaikuttaa kunnan kiinnostavuuteen asuinpaikkana ja yrityksen kotipaikkana. Sujuva palvelu niin livekontakteissa kuin verkossa vahvistaa mielikuvaa elävästä ja tulevaisuuteen suuntaavasta kunnasta.

Kun verkkopalvelu toimii se tuottaa tietoa kuntalaisten tarpeista, käyttötottumuksista, kunnan palveluprosessista sekä erilaista palautetietoa. Tiedon kerääminen ja yhdistäminen taloustietoon luo perustan johtaa kunta hallitusti tiedolla tulevaisuuteen.

Mitä hyötyjä kunta voi saavuttaa kuntalaisten sähköisestä asioinnista? Lue lisää 

Miten kuntalaisen asiointi toimii Porvoon kaupungissa? Lue lisää tästä 

 

Jos et päässyt osallistumaan webinaariin, voit katsoa webinaaritallenteen täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

 

Täytä tietosi lomakkeeseen ja katso webinaaritallenne.

 

Accountor Oy ja KuntaPro Oy käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kiinnostuitko heti? Tarjoamme myös organisaatiosi käyttöön 6 kk:si veloituksetta sosiaalisen kuuntelun sovellusta tai vaikkapa työkalua kuntalaispalautteen antamiseen. Vastaamme koekäytön käynnistämisestä eikä siitä aiheudu sinulle suoria kustannuksia. Mikäli olet kiinnostunut vastustamattomasta tarjouksestamme ole yhteydessä allekirjoittaneisiin huhtikuun aikana. Ota yhteyttä: hannu.kaukonen@accountor.fi